Met jouw collega’s mee doen aan de GLOW Run?

Wil jij met jouw collega’s mee doen aan de GLOW Run? Doe dan mee als bedrijf en ontvang tal van voordelen:

  • Bedrijvenkorting op tickets en shirts
  • Bedrijfslogo op het shirt (vanaf 20 inschrijvingen)
  • Gadget
  • Promotiemateriaal

 

Sponsor worden van de GLOW Run?

De GLOW Run biedt mogelijkheden aan bedrijven om te sponsoren. Hiermee is het mogelijk om als bedrijf of merk meer zichtbaarheid te krijgen bij de afsluiting van lichtkunstfestival GLOW. Terwijl de vitaliteit van medewerkers wordt gestimuleerd en wordt bijgedragen aan het duurzaamheidsimago van deze regio. Maar het is ook heel goed voor de teambuilding.

 

Keuze uit 3 sponsorpakketten

Het meest toegankelijke pakket, het activatiepakket, is in basis geen echte sponsoring, maar maakt het voor bedrijven mogelijk om met een groep medewerkers op een laagdrempelige manier mee te doen. Want met dit pakket krijgen bedrijven per inschrijving een korting indien met minimaal 10 deelnemers wordt ingeschreven.

Sponsorpakket 'zilver' is voor bedrijven die met meer dan 15 deelnemers willen inschrijven. Hiervoor wordt met de bedrijfsnaam ook meer zichtbaarheid gecreëerd rondom het evenement.

Met sponsorpakket 'goud' krijg je als bedrijf zowel online als offline de meeste aandacht rondom het evenement.

Omdat wensen van bedrijven vaak uiteenlopen is de uiteindelijke invulling van het sponsorpakket altijd maatwerk en gaat in overleg. Met onze kennis en ervaring denken wij graag daarin mee.

 

Subsponsors

  WEBS Logo CMYK            Decathlon Logo

Meer informatie

Voor meer informatie over deelname als bedrijf of sponsoring kunt u een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Partners