Wat is de GLOW Run Eindhoven?

De GLOW Run Eindhoven is een fun run van circa 5 kilometer die dit jaar voor de vierde keer plaats vindt, tijdens het lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven. Het parcours van GLOW wordt speciaal voor de GLOW Run Eindhoven beschikbaar gesteld voor duizenden hardlopers. Hardlopend passeer je de mooiste en indrukwekkendste lichtkunstwerken. Maar je gaat er zelf ook één creëren. Alle deelnemers creëren één grote lichtslang. De GLOW Run-gadgets die je ontvangt bij de aankoop van je ticket zorgen voor een unieke lichtervaring, maar wees ook zelf creatief. Haal alles uit de kast om volledig te ‘glowen’, dan we gaan shinend de stad door en sluiten we de 13e editie van GLOW spetterend af bij het Beursgebouw.
Wat is een fun run?
De GLOW Run is een fun run. Dit houdt in dat er geen tijdsregistratie is. Je doet dus niet mee om een zo snel mogelijke tijd te behalen, maar je doet mee voor de fun en alle beleving die erbij komt kijken. Houd er rekening mee dat je bij een fun run niet altijd op je eigen tempo kan hardlopen.

Wie organiseert de GLOW Run Eindhoven?

De GLOW Run Eindhoven is een initiatief van organisatiebureau Thinc ahead en wordt samen met de volgende Eindhovense partijen georganiseerd:
• Media Outlaws
• MB Promotion
• Eindhoven Atletiek
• Stichting GLOW
• Fontys Hogescholen

Wat is het lichtkunstfestival GLOW?

Lichtkunstfestival GLOW vindt dit jaar voor de 13e keer plaats. Elke jaar wordt Eindhoven een week lang gehuld in licht en worden onder andere de gebouwen omgetoverd tot kunstwerken. Tijdens lichtkunstfestival GLOW is er een route van circa 5 kilometer, die beschikbaar is voor wandelend publiek. Het publiek maakt een schitterende wandeling door Eindhoven, langs alle lichtkunstwerken.
Kijk voor meer informatie op de website van Lichtkunstfestival GLOW Eindhoven.

Wanneer en waar vindt de GLOW Run Eindhoven plaats?

De GLOW Run Eindhoven vindt plaats op zaterdagavond 17 november 2017, dit is de laatste dag van het lichtkunstfestival GLOW. De startlocatie is in het Beursgebouw en na 5 kilometer finish je ook weer in het Beursgebouw.
Het tijdsschema van 17 november 2018 ziet er als volgt uit:
21:00 uur - Inloop Beursgebouw
23:00 uur - Start GLOW Run
00:30 uur - Laatste deelnemers finishen in het Beursgebouw
23:00 - 01.00 uur After Party. Feestelijke afsluiting GLOW en GLOW Run in het Beursgebouw

Hoe ziet het programma in het Beursgebouw eruit?

21.00 – 01.00 uur - Optreden Q-music the Party
22.20 – 22.35 uur - Optreden Liefde voor de stad
22.35 – 22.40 uur - Optreden C-Fam
22.40 – 22.45 uur - Veiligheidswoord Jan Voets
22.45 – 22.55 uur - Warming up
23.00 uur – Start GLOW Run 2018
23.00 uur – Vanaf deze tijd zijn bezoekers ook welkom in het beursgebouw, daarvoor alleen toegang voor deelnemers
23.00 – 01.00 uur – Afterparty met Q-music the Party

Side events

Van 21.00 tot 01.00 uur staan er side events in het Beursgebouw. Deelnemers aan de GLOW Run en bezoekers kunnen gratis bubblevoetbal en footdarts spelen. Toeschouwers / jouw fans hebben (gratis) toegang tot het Beursgebouw vanaf 23.00 uur.

Is het mogelijk om iets te drinken in het Beursgebouw?

Er zijn diverse horeca stands in het Beursgebouw. Consumpties hoeven niet met munten betaald te worden. Alle drankjes en etenswaar dienen contant of met pin betaald te worden.

Is er tijdsregistratie?

Nee, jouw hardlooptijd wordt niet geregistreerd. De GLOW Run is een fun run en het belangrijkste element tijdens de GLOW Run is de fun.

Mag ik het parcours van de GLOW Run ook wandelen?

Nee, het parcours van de GLOW Run is echt bestemd voor de hardlopers. Er is wel de gelegenheid om even te stoppen en de kunstwerken te bekijken, maar daarna moet je de route hardlopend vervolgen.

Kan ik tijdens de Run even stoppen om naar de kunstobjecten te kijken?

Ja, je mag even de tijd nemen om de lichtkunstwerken te bekijken. De GLOW Run is een fun run, waarbij er geen tijdsregistratie is. Het gaat om een unieke ervaring en niet om de snelste tijd. Maar houd er rekening mee dat andere mensen wél door rennen. Houd dus rekening met elkaar.

Mag ik eigen lichtgadgets meenemen?

Ja, heel graag zelfs! Hoe meer je ‘GLOWT’, hoe beter.

GLOW like you never did before.

Waar is de start- en finishlocatie?

De startlocatie en finishlocatie zijn in het Beursgebouw.

Over welke faciliteiten beschikken de start- en finishlocatie?

De start/finishlocatie beschikt over toiletten, omkleedgelegenheden, gaderobe en een informatiepunt. Er zijn géén douches aanwezig!

Kan ik mijn spullen ergens opbergen?

Er is een gaderobe op de start/finishlocatie in het Beursgebouw. Bij het afgeven van je spullen (vanaf 21.00 uur) ontvangen de deelnemers een bandje om gratis je spullen weg te leggen. Hiermee kunnen zij na afloop van de GLOW Run hun spullen gratis ophalen tot 01.00 uur.

Let op: Wij adviseren je om echt waardevolle spullen niet mee te nemen. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventueel kwijtgeraakte of beschadigde spullen.

Hoe kan ik het beste de startlocatie bereiken?

De startlocatie is zowel per auto, fiets als het openbaar vervoer te bereiken. Kom je met de trein? Plan je reis dan naar station Eindhoven.

Er zijn verschillende type tickets? Wat houdt dit in?

Je kan kiezen voor alleen een ticket, maar ook een ticket in combinatie met een GLOW Run-shirt en je hebt zelfs de mogelijkheid om daar jouw eigen naam op te laten zetten. Dit zijn de verschillende mogelijkheden met bijbehorende prijzen:

1. GLOW Run ticket € 21,00

2. GLOW Run ticket + loopshirt € 31,00

3. GLOW Run ticket + loopshirt + personalisatie (bijv. jouw naam) € 35,00

*Prijzen zijn exclusief service- en verzendkosten.

Tot wanneer kan ik een ticket met shirt en bedrukking kopen?

Tot 1 november is het mogelijk om een ticket met shirt en bedrukking te bestellen. Hierna is het alleen mogelijk losse tickets te kopen.

Hoeveel tekens kunnen er maximaal op het shirt?

Bij aanschaf van het ticket inclusief gepersonaliseerd shirt kan je jouw eigen tekst op het shirt laten zetten. Deze tekst mag uit maximaal 14 tekens bestaan. Alle letters (A-Z) en cijfers (0-9) kunnen op het shirt gedrukt worden. Hartjes, sterren, smileys en andere emoticons of tekens kunnen niet op het shirt gedrukt worden.

Hoe ontvang ik mijn shirt?

Alle (bedrukte) shirts worden op het doorgegeven adres thuisbezorgd. Dit gebeurt vanaf 1 november. Het ticket kan worden geprint of online worden gedownload. Hierdoor verloopt de ticketregistratie op 17 november op de juiste manier.

Kan ik mijn bestelde GLOW Run shirt thuis ontvangen?

Heb je het shirt besteld bij je ticket? Dan wordt uiterlijk 1,5 week voorafgaand van de GLOW Run jouw shirt bij je thuis gestuurd. We informeren je per mail op het moment dat jouw shirt per post is verstuurd.

Kan ik mijn shirt ook ophalen?

Als een deelnemer zijn/haar shirt heeft besteld na 1 november, dan kan het shirt op de dag zelf vanaf 21.00 uur worden opgehaald bij de pakketbalie in het Beursgebouw (zie plattegrond).

Kan ik tickets reserveren?

Er kunnen helaas geen tickets gereserveerd worden. Hou onze sociale media-accounts in de gaten, daar geven wij updates over het verloop van de ticketverkoop.

Wat is de minimale leeftijd om mee te mogen doen?

Om zelfstandig mee te doen aan de GLOW Run moet je minimaal 16 jaar zijn. Ben je nog geen 16 jaar? Dan mag je mee doen onder begeleiding van een volwassene. Maar wees er wel bewust van dat iedereen in het bezit moet zijn van een geldig GLOW Run-ticket.

Hoe kan ik deelnemen aan de GLOW Run?

Je kan alleen deelnemen aan de GLOW Run als je in het bezit bent van een geldig GLOW Run-ticket.

Het is (om wat voor reden dan ook) niet gelukt mijn tickets te bestellen. Wat moet ik nu doen?

Neem contact op met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Leg in jouw mail uit wat er is mis gegaan bij het bestellen van de tickets. De organisatie doet er dan alles aan om te zorgen dat jij je tickets wél kan bestellen.

Mag ik mijn fans meenemen?

Alleen deelnemers aan de GLOW Run mogen tot 23.00 uur in het Beursgebouw komen. Vanaf 23.00 uur mogen bezoekers / toeschouwers GRATIS deelnemen aan de afterparty in het Beursgebouw. Ingang via de bezoekersingang en de hoofdingang (zie plattegrond). Uiteraard zijn alle toeschouwers van harte welkom langs het parcours om aan te moedigen en daarna met jou samen mee te genieten van de feestelijke afsluiting bij de finishlocatie in het Beursgebouw.

Wat moet ik doen als ik een blessure / ongelukje oploop?

In het Beursgebouw is er EHBO aanwezig en op de route zijn 2 EHBO fietsers aanwezig, dus bij een ongelukje worden deelnemers snel geholpen.

Aansprakelijkheid / algemene voorwaarden

De organisatie van de GLOW Run is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de deelnemer als gevolg van deelname. Tevens in de organisatie niet aansprakelijk voor verlies, diefstal van en schade aan persoonlijke eigendommen. Als deelnemer verklaar je akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en gezondheidsbeleid.

Waar kan ik de GLOW Run Eindhoven vinden op social media? 

De GLOW Run is actief op FacebookTwitter en Instagram . Volg ons via deze kanalen voor de laatste informatie over de GLOW Run. Wil je tweeten over de GLOW Run? Gebruik #GLOWRun.

https://www.facebook.com/GlowRunEindhoven/

https://twitter.com/glowrunehv

https://www.instagram.com/glowrunehv/

Vragen?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Partners