COOKY BELEID

Gefeliciteerd!

Je bent op één van de saaiste pagina’s van onze site beland. Deze pagina is er ‘omdat het moet’ van juridische mensen. Hieronder vind je ons Cookie Statement. Dat is een hele lap tekst. Komt erop neer dat we cookies gebruiken, om onze site goed te laten werken. Maar we doen er verder niets mee.

De ‘versie met veel meer woorden’ en waar juristen dan weer opgetogen over raken:

Cookies en tracking pixels

Ook onze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Die cookies bewaren we in een goed beveiligde ‘cookies-trommel’ zodat niemand anders erbij kan.
Wij plaatsen noodzakelijke, statistische en marketing cookies op onze website:
Een noodzakelijke cookie heeft een puur technische functionaliteit waardoor de website naar behoren werkt.
De statistische cookie verzamelt geanonimiseerde gegevens over het gebruik van onze website en helpt ons daarmee de website te optimaliseren. We hebben er al menig ‘bug’ mee opgespoord.
De marketing cookies houden jouw surfgedrag bij. Dit gaat alleen om cookies uit embedded content afkomstig van YouTube, Facebook en Linkedin.
Een tracking pixel is een elektronisch bestand (grootte normaal 1 pixel x 1 pixel) dat in een e-mail (bijvoorbeeld onze nieuwsbrief) wordt geplaatst. Door het gebruik van een tracking pixel kunnen wij zien of een e-mail gelezen wordt. Dat is bijvoorbeeld superhandig als we een locatie wijzigen en we dat iedereen willen laten weten.

Cookies verwijderen of uitschakelen

Je kunt onze cookies natuurlijk ook uitschakelen. Houd er dan wel rekening mee dat onze website niet optimaal werkt. Hoe je cookies uit kan schakelen of verwijderen staat hier uitgelegd:
Chrome
Firefox
Internet Explorer
Edge
Safari (iOS)
Safari (macOS)

Dit doen we samen met Google en Facebook

Wij maken gebruik van Google Analytics, zodat wij de gewoonten, de wensen en het gebruikersgedrag van de bezoeker kunnen onderzoeken. Hierdoor kunnen wij onze websites beter afstemmen op de doelgroep en beter voldoen aan de vraag van de gebruiker. Dankzij Google Analytics kan worden bijgehouden hoe vaak er op een bepaald item wordt geklikt en welke pagina’s het op de website goed doen of eventueel verbeterd kunnen worden. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden, tenzij dat verplicht is door een wettelijk voorschrift of wanneer dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van een overeenkomst die GLOW Run Eindhoven met je heeft gesloten.
Op onze websites staat ook een Facebook-pixel. Deze pixel werkt door middel van een stukje code die van Facebook zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om meer te weten te komen over wat zij met je (persoons) gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Facebook opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
 
Facebook en Google hebben zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Vragen, opmerkingen of suggesties

Als je vragen hebt over onze cookies, kun je altijd contact met ons opnemen:


GLOWRun Eindhoven
p/a ThincAhead
Torenallee 3
5617 BA Eindhoven


PRIVACY STATEMENT

GLOW Run Eindhoven is qua privacy een ‘braaf jongetje in de klas’. We doen gewoon zoals het hoort. Precies zoals we zelf ook behandeld willen worden als het gaat om privacy. We verzamelen wél persoonsgegevens van je, maar zorgen dat die netjes afgeschermd blijven voor derden. En als we contact met je zoeken, vind je altijd een makkelijke mogelijkheid om je af te melden.
Dat is eigenlijk alles wat je écht moet weten. We schermen je gegevens af. Gaan die nooit delen met derden. En je kunt je altijd afmelden, bij elk mailtje. Dat is de korte en begrijpelijke versie van dit privacy statement.
Maar goed, dat is juridisch niet genoeg. Dus vind je hieronder nog een uitgebreide versie van onze privacyregels. We hebben geprobeerd om het zo begrijpelijk mogelijk te formuleren. Als je hier nog vragen over hebt, kun je ons altijd mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat is een ‘info’ adres maar er zitten gewoon mensen achter.

Persoonsgegevens bij inschrijving

Als je inschrijft voor de GLOW Run Eindhoven, vragen we je om je persoonsgegevens. We hoeven niet alles van je te weten, maar alleen wat strikt noodzakelijk is om je deelname zo goed mogelijk te regelen. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we nodig hebben en waarom:

  • Voor- en achternaam: Zodat we weten dat het deelnameticket écht voor jou is en niet voor iemand anders.
  • Geslacht: Zodat we je nóg netter kunnen aanspreken.
  • E-mailadres: Daar sturen we alle deelnemersinfo naar toe.
  • Kledingmaat: Als je een loopshirt bij je ticket besteld, willen we wel dat jij er in de juiste maat bij loopt tijdens de Run.
  • Postadres: Dat gebruiken we o.a. voor het toesturen van de bestelde materialen. We willen natuurlijk wel dat de spulletjes op de juiste plek terecht komen
  • Mobiel telefoonnummer: Alleen voor noodgevallen! Bij last minute wijzigingen. Of stel: er staat een flinke file, dan sturen we je een sms-je met een alternatieve route.
  • Deelnamehistorie: Zodat wij weten of je al eerder aan de GLOW Run Eindhoven hebt deelgenomen. We willen je dan ook graag echt kennen.

Verder slaan we vooral de facturatiegegevens van jou of je organisatie op. Want soms zijn er PO-nummers of andere bureaucratische bochten die we moeten nemen. En dat wil je niet iedere keer moeten uitleggen. Dat registreren we dan netjes (maar gaat over je organisatie en niet over jou als persoon).

Verder gebruiken we jouw gegevens voor het volgende:

Klantenservice: Je kunt met ons bellen, mailen en Facebooken. Om te zorgen dat je jouw verhaal niet twee keer hoeft te vertellen, maken we korte notities over je vraag. En als dan toevallig een collega de telefoon opneemt, weet die ook meteen wat je vraag was. Da’s handig voor iedereen.

Nieuwsbrieven: Oh nee … geen saaie nieuwsbrief vol ‘flauwekul’! Nou dat doen we bij GLOW Run Eindhoven dus écht anders. We willen onze email updates zó vet maken dat je ze met een glimlach open klikt. Dus we produceren video’s, verzamelen de beste tips en ontwikkelen content waar andere fun runs jaloers op zouden zijn. Tuurlijk: we koppelen ze aan onze programma’s. Maar het zijn informatieve berichten met fun waar je ook iets aan hebt als je hebt besloten om níet aan de GLOW Run Eindhoven deel te nemen, maar als supporter de lopers fanatiek wil aanmoedigen.
We zijn er trots op dat onze e-mails on-ge-lo-fe-lijk goed geopend en gelezen worden. Maar … wil jij ze op een gegeven moment toch niet meer? Onder ELK bericht kun je met één klik uitschrijven. Heerlijk toch!

Reviews: Die gebruiken we op twee manieren: om anderen te helpen en om ons te helpen:
Je kunt andere mensen helpen met jouw review. Door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van een programma. Bij reviews vragen we altijd of we die mogen publiceren en als je dat niet wil, gebruiken we hem alleen intern.
Je helpt ons met je review in onze ‘licht manische’ drive om de GLOW Run nóg beter te maken. Want van een 8 worden we niet blij, vanaf een 9 beginnen we te glimmen. En als je ons een review geeft waar we écht meer van willen weten, mailen/bellen we je. Soms alleen al om je te bedanken. Of om je tips écht goed te kunnen toepassen.
Wil je je persoonsgegevens inkijken? Je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Laat het ons weten per post of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Soms moeten we bepaalde factuurgegevens blijven bewaren voor de Belastingdienst, maar we hebben een geavanceerd systeem om gegevens dan te anonimiseren. Fiscus blij, jij blij.

Derden

Je persoonsgegevens worden alleen met derden gedeeld bij activiteiten die strikt noodzakelijk zijn bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten. En als we dat al moeten doen (bijvoorbeeld om naambadges te laten drukken) is alle uitwisseling helemaal ‘privacy waterdicht’ geregeld. Zowel intern -tussen medewerkers- als extern -met leveranciers- zijn daar afspraken over gemaakt die de vertrouwelijkheid garanderen.

Bewaringstermijn

We hanteren hier een hele heldere regel in: we bewaren je gegevens niet langer dan jij wenselijk vindt. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. Na het meedoen aan de GLOW Run Eindhoven krijg je -als je dat wil- ook nog tips over het navolgende evenement. Maar als je dat niet wil, schrijf je met één klik uit en worden je gegevens verwijderd. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden je de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die je aan ons hebt verstrekt. Stuur ons een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens.
Als we dat in jouw ogen toch niet netjes doen allemaal, hopen we dat je ons dat wil laten weten. Mocht je daarna toch vinden dat we een standje verdienen, dan kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens

Als deelnemer aan onze programma’s ben jij het bestaansrecht van GLOW Run Eindhoven. Voor jou doen we wat we doen. We zouden dan ook niet goed snik zijn als we je privacy niet super serieus nemen.
Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen:
Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
We werken alleen met topleveranciers (Eventix voor de kaartverkoop, MailChimp voor onze e-maildatabase, AFAS voor onze administratie) die hun gegevensbeveiliging tiptop in orde hebben.
We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.
Al onze mensen die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens.

Wijzigingen, vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:
GLOWRun Eindhoven
p/a ThincAhead
Torenallee 3
5617 BA Eindhoven

Partners